Fri, stark och lönsam

Välkommen till det röda laget!

BDS är en rikstäckande kedja med fria Butiker och Bilverkstäder över hela Sverige. Vi står för Kunskap och Omtanke och ”Vi tar hand om bilen” är vårt löfte till bilägarna. BDS Butiker och BDS Verkstäder är prioriterade kunder hos Atoy som erbjuder dessa bästa tänkbara service med bland annat tillgång till Autobas som är vår effektiva webbkatalog med många tekniska och innovativa fördelar, marknadsstöd, kvalificerade utbildningar och mycket mer. Läs mer nedan!

Atoy's concepts

BDS Verkstad

Som BDS Verkstad har du frihet att även i fortsättningen driva din egen verksamhet, samtidigt som du får ta del av många fördelar.

 • Offertmodul som på mindre än 20 sekunder ger svar på vad som ska åtgärdas på respektive servicetillfälle – med färdigt pris på delar och arbete
 • Exklusiv kamremförsäkring
 • Nya kunder som bokar service på internet och får ditt pris direkt
 • Marknadens bästa dieselprogram – Bosch, Delphi och Denso
 • Snabba och rätta leveranser från din lokala BDS grossist- ofta samma dag
 • Vägassistans om olyckan är framme
Atoy's concepts

BDS Butik

Som BDS Butik har du frihet att även i fortsättningen driva din egen verksamhet, samtidigt som du får ta del av många fördelar.

 • Snabba och rätta leveranser från Atoys centrallager- ca 60 000 artiklar som oftast kan levereras inom ett dygn
 • Prioritering hos Atoys Kundservice
 • Tekniskt forum med snabba svar på dina problem
 • Kampanjer för både verkstad och butik
 • Rikstäckande marknadsföring
 • Tillgång till vår reklamservice som hjälper dig ta fram material för din lokala annonsering

Bli en av oss!

"Fri, Stark och Lönsam, så vill vi att du som BDSare ska känna.
Vi tror på den fria företagaren och entreprenörens vilja att driva sitt eget företag och tjäna pengar. Som BDSare bestämmer du själv dina öppettider, ditt eget pris på exempelvis oljor, reservdelar, tillbehör, timdebitering mm, mm.

BDS finns idag på ca; 200 platser med butiker och verkstäder runt om i Sverige men det finns plats för fler!

Som BDS Butik är du alltid en prioriterad återförsäljare hos oss på Atoy.
Vi lagerför drygt 60 000 artiklar i vårt lager i Kista. Dina beställningar du beställt under dagen levererar vi till dig över natten så du har varorna tidigt på morgonen dagen efter (några undantag finns).

Som BDS Verkstad är du ansluten till BDS genom någon av våra BDS Butiker som gör allt för att ge dig den högsta servicenivån, ser till att du får rätt delar med rätt kvalitet i rätt tid till rätt pris. Allt för att även du ska känna dig prioriterad som BDSare.

Naturligtvis har vi några krav på dig som vill bli BDSare, det berättar vi gärna om vid ett personligt möte där vi går igenom villkoren och avtalet.

Låter det intressant så här långt? Det finns mycket mer att säga men det gör vi gärna på plats hos dig.
Hör av dig till oss på info@bds.se så återkommer vi till dig och bestämmer ett datum när vi kan träffas.

BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i tredje generationen med över 80 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy finns i dag i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter varje år över 100 miljoner Euro.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information!Autobas – den kompletta lösningen!

En komplett plattform med snabb och enkel navigering där vi har samlat allt du behöver för att underlätta och effektivisera din verksamhet

Läs mer!
Autobas