Atoy News

Nytt samarbete mellan Atoy Automotive och Hella Gutmann Solutions

Samarbetet innebär att Atoy får tillgång till hela sortimentet inom diagnos, ADAS, fordonsteknisk data och ljusinställning från Hella Gutmann. Det bidrar till att stärka varumärket Hella Gutmann på den svenska marknaden och öka tillväxten som Hella Gutmann har upplevt de senaste åren.

– Närheten till verkstäderna och snabb support är viktiga parametrar i vårt uppdrag att vara verkstadens vän och partner, berättar Lars Bertz Thomsen som är VD för Hella Gutmann i Danmark. Tillsammans med Atoy har vi ett partnerskap som ska säkerställa närhet till verkstäderna, genom teknisk kompetens, support och utbildning. Atoy har en stark position i Skandinavien och vi ser fram emot att erbjuda våra produkter och tjänster genom Atoy.

Hella Gutmann Solutions jobbar med egen säljare i Sverige. Bilteknisk support och utbildningscenter ligger i Viborg i Danmark. Från centrat i Danmark erbjuds verkstäderna både teknisk support och utbildning tack vare samarbetet med Atoy. Hella Gutmann har med 50 års branscherfarenhet gedigen kunskap om alla problem som mekaniker dagligen möter i sitt arbete, en erfarenhet som nu kan erbjudas genom Atoy.

– Eftersom produkterna är utvecklade av före detta mekaniker känner vi dessutom till att det finns stora skillnader i behov och digitaliseringsnivåer mellan olika verkstäder. En av de viktigaste nya funktionerna i mega Macs
diagnostester är programvaran som ger full åtkomst till alla låsta system oavsett bilmärke. Det ger användaren en hitintills oöverträffad användarvänlighet under sitt arbete. Dessutom är vår diagnos framtidssäkrad med löpande uppdateringar, berättar Lars Bertz Thomsen.

– Atoy jobbar långsiktigt och vi vill vara med i matchen för att erbjuda våra verkstäder att ligga i framkant när det gäller utvecklingen. Vi är såklart väldigt glada för att vi kan förstärka vårt erbjudande tillsammans med Hella Gutmann och hjälpa våra kunder att möta framtida krav för fordon. Jag ser fram emot vårt samarbete, säger Robert Bergqvist, vice VD för Atoy Sverige.

Kontakta oss!

Ring oss på +46 8 632 74 00 eller fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig!